Site-ul web este gata dar nu il viziteaza aproape nimeni? Este suficient sa incepi o campanie de promovare?
Noi credem ca nu. Ai nevoie de implementarea unui plan de marketing online

In functie de specificul domeniului afacerii tale putem sa stabilim cea mai buna strategie de marketing online, sa alcatuim un plan de comunicare, mesajele transmise si sa selectam cele mai potrivite si eficiente canale de comunicare pentru afacerea ta.
Pornim de la obiectivele tale de business, tinem cont de conjunctura pietei si limitarile de buget, definim obiectivele de marketing care decurg din acestea, construim si aplicam strategia de marketing online cea mai buna.
Ne asiguram ca bugetul tau de marketing online este utilizat eficient prin definirea audientelor specifice fiecarui canal de comunicare astfel incat mesajul tau sa ajunga la clientii potentiali.

HappyWeb.ro | Marketing online | Campanii Google Ads | Design web, dezvoltare web, marketing online
Campanii Google Ads

Google pune la dispozitia utilizatorilor sai o platforma complexa de publicitate online - Google Ads, impreuna cu o suita de aplicatii care vin in sprijinul acestor afaceri - de exemplu: Google Analytics, Google Tag Manager, Google Business, Goog...

Detalii
HappyWeb.ro | Marketing online | Campanii Facebook si Instagram | Design web, dezvoltare web, marketing online
Campanii Facebook si Instagram

Facebook este cea mai utilizata retea sociala din Romania, ceea ce o situeaza ca un canal de comunicare deosebit de eficient in mediul online. Prin intermediul Facebook putem rula o serie variata de campanii: generare de vanz...

Detalii