Daca doriti un site care sa prezinte activitatea firmei dumneavoastra si sa oferiti clientilor posibilitatea sa va contacteze sau ati lansat un nou produs sau serviciu si doriti sa-l promovati individual, atunci aveti nevoie de un site de prezentare.

Site-urile de prezentare construite de noi atrag prin design modern, sunt complet editabile, puteti adauga si sterge pagini oricand doriti prin intermediul interfetei de administrare intuitive si extrem de simplu de folosit construita de noi. Poate ati auzit ca nu conteaza cum arata admin-ul pentru oricum nu il vede nimeni. Noi credem ca acest lucru nu este adevarat. Dumneavoastra il vedeti, si mai mult decat atat, il vedeti in fiecare zi. Lucrati in aceasta interfata de administrare. Daca nu aveti un admin usor de folosit si placut atunci munca de administrare a site-ului devine obositoare si greoaie.

Securitatea reprezinta un subiect foarte important si noi alegem sa-l tratam foarte serios. Exploatarea slabiciunilor de securitate duce la perioade in care site-ul dumneavoastra nu este online, scaderea clasarii in rezultatele motoarelor de cautare si va afecteaza imaginea. Toate acestea inseamna pierderi financiare, uneori chiar semnificative. Folosirea unei aplicatii personalizate reprezinta un mare avantaj.

Despre optimizarea pentru motoarele de cautare se pot spune foarte multe lucruri. Activitatea SEO se poate imparti in doua mari categorii: optimizare on site si optimizare off site. Aplicatiile dezvoltate de noi contint elementele SEO necesare pentru optimizarea on site. Astfel va puteti seta din interfata de administrare tag-urile meta (titlu meta, cuvinte cheie si descriere) pentru fiecare pagina, fiecare imagine va permite sa adaugati titlul imaginii si toate URL-urile din site sunt prietenoase cu motorul de cautare si contin cuvinte cheie. 

Poti vedea un demo al aplicatiei site de prezentare accesand acest link.