Daca va intereseaza un serviciu de creare magazin online, atunci noi credem ca va putem oferi cea mai buna solutie de e-commerce. Va oferim un magazin online rapid, eficient si stabil, gandit astfel incat sa se adapteze la nevoile afacerii dumneavoastra. Solutia de e-commerce dezvoltata de noi va permite sa va administrati cu usurinta catalogul de produse, promotiile, comenzile si mesajele comerciale folosind o singura interfata de administrare cu aspect placut si foarte usor de folosit.

Stabilitatea si viteza unui magazin online reprezinta unele dintre cele mai importante caracteristici. Din pacate, de cele mai multe ori, problemele legate de viteza si/sau stabilitate nu sunt vizibile decat dupa un timp relativ lung de la lansarea site-ului. Pe masura ce numarul de produse si de comenzi creste este posibil sa observati cum viteza scade semnificativ. In acest moment veti avea de facut o alegere dificila: ori continuati cu actuala aplicatie din ce in ce mai lenta, ori refaceti magazinul si sa transferati catalogul de produse si informatiile legate de clienti in noul magazin. Ambele variante prezinta costuri si neplaceri.
Este important sa puteti controla intregul continut al site-ului dumneavoastra. Nu este normal sa platiti un abonament de mentenanta pentru ca doriti sa schimbati o imagine, un banner sau un slide de pe o pagina. Magazinul online dezvoltat de noi va permite sa modificati orice zona de continut oricand doriti si de pe ce dispozitiv doriti. Am ales sa dezvoltam o interfata de administrare responsive (se adapteaza la dimensiunile ecranului dispozitivului de pe care accesati) pentru momentele in care doriti sa verificati sau sa modificati o informatie si nu sunteti la calculator. Exista situatii in care nu puteti astepta pana cand aveti acces la un computer.

Solutia de e-commerce dezvoltata de noi va permite sa administrati si mesajele tranzactionale care se trimit catre client sau catre administrator. Puteti edita aceste mesaje din interfata de administrare pentru fiecare versiune de limba pe care o aveti pe site. Sistemul conceput de noi va permite sa asezati oriunde in mesaj informatii cum ar fi numele clientului, adresa sa de e-mail, numarul comenzii, numarul facturii.
Interfata de administrare este extrem de prietenoasa si usor de folosit. Poate ati auzit ca nu conteaza cum arata admin-ul pentru oricum nu il vede nimeni. Noi credem ca acest lucru nu este adevarat. Dumneavoastra il vedeti, si mai mult decat atat, il vedeti in fiecare zi. Lucrati in aceasta interfata de administrare. Daca nu aveti un admin usor de folosit si placut atunci munca de administrare a site-ului devine obositoare si greoaie.

Securitatea reprezinta un subiect foarte important si noi alegem sa-l tratam foarte serios. Exploatarea slabiciunilor de securitate duce la perioade in care site-ul dumneavoastra nu este online, scaderea clasarii in rezultatele motoarelor de cautare si va afecteaza imaginea. Toate acestea inseamna pierderi financiare, uneori chiar semnificative. Folosirea unei aplicatii personalizate reprezinta un mare avantaj.

Despre optimizarea pentru motoarele de cautare se pot spune foarte multe lucruri. Activitatea SEO se poate imparti in doua mari categorii: optimizare on site si optimizare off site. Aplicatiile dezvoltate de noi contint elementele SEO necesare pentru optimizarea on site. Astfel va puteti seta din interfata de administrare tag-urile meta (titlu meta, cuvinte cheie si descriere) pentru fiecare pagina, fiecare imagine va permite sa adaugati titlul imaginii si toate URL-urile din site sunt prietenoase cu motorul de cautare si contin cuvinte cheie. 

Poti vedea un demo al aplicatiei creare magazin online accesand acest link.