• Ești interesat să administrezi singur campaniile tale fără să plătești un abonament lunar?
  • Ai cunoștințe solide despre specificul pieței tale?
  • Crezi că nu ai nevoie de strategii elaborate de marketing, studii de piață sau consultanță?
  • Consultanții google sau facebook nu-ți răspund în timp util?

Dacă răspunsurile tale la aceste întrebări sunt “da”, atunci putem să te ajutăm să îți configurezi campaniile pe Google, Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube, Waze, TikTok, platforme de anunțuri (de exemplu OLX), etc., printr-o plată unică, adaptată nevoilor tale!

Știm că sunt situații în care doar ai nevoie de un pic de ajutor și nu are sens să închei un abonament de marketing online lunar pe o perioada minim 6 luni. Poate campania de care ai nevoie are o complexitate redusă, sunt puține variabile în timp și strategia optimă este evidentă sau poate dorești doar să faci un mic experiment pentru a testa o ipoteză de lucru. În aceste situații e bine să lucrezi cu un profesionist în marketing online care îți poate oferi punctual soluțiile de care ai nevoie.

 În general, campaniile de marketing online necesită monitorizare și optimizare permanentă sau periodică. Dar nu toate și nu întotdeauna. Există nișe în care, o campanie o dată setată aduce rezultate cel puțin mulțumitoare pentru perioade lungi de timp. Dacă ești de părere că afacerea ta se încadrează în această categorie, atunci este logic să îți dorești să reduci costurile de administrare și să folosești tot bugetul pe care îl poți aloca pentru cumpărarea de reclamă.

Pentru aceste situații am creat acest serviciu de consultanță și practică la nivel de proiect sau task individual cu costuri rezonabile începând de la 50 de euro.

Pe de altă parte, dacă răspunsul tău este “nu” la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci poți apela la noi pentru a stabili împreună strategii de marketing personalizate. Consultanții noștri vor fi bucuroși să te sprijine pentru a obține rezultate excelente în promovarea afacerii tale!

Dacă ai întrebări despre cum să îți îmbunătățim campaniile de marketing online sau vrei să discutăm despre strategii de promovare, suntem bucuroși să te ajutăm cu răspunsurile de care ai nevoie.