Integritatea reprezinta fundatia pe care va propunem sa construim colaborarea noastra in marketing online. Competenta in crearea si administrarea campaniilor Google Ads ajuta doar daca puteti avea incredere in partenerul cu care lucrati. Noi va propunem o colaborare bazata pe transparenta totala - aveti acces nelimitat la contul Google Ads si explicam fiecare decizie luata. Orice modificare aducem campaniei Google Ads este fundamentata in strategia de marketing online si actionam doar in sensul cresterii eficientei campaniei dumneavoastra.

Platiti prea mult pentru administrarea campaniei Google Ads?

Corelarea costurilor administrarii campaniei Google Ads de bugetul alocat poate sa conduca la situatii in care este in beneficiul agentiei sa recomande cresterea bugetului chiar daca beneficiul pentru client este minim sau inexistent. De exemplu, pentru campaniile de search se pot adauga termeni generali - care au volum mare de cautare si CPC mare dar care aduc putine conversii. Evident, daca sunt utilizati doar termenii generali rata de conversie scade atat de mult incat clientul va decide sa nu mai utilizeze acest tip de campanie. Exista insa un punct in care se pot amesteca termenii care aduc conversii si nu consuma atat de mult din buget cu termenii generali care au eficienta mai mica dar care consuma destul de mult buget. O astfel de situatie poate trece neobservata de client si poate aduce incasari considerabil mai mari pentru agentie.
Noi la Happy Web consideram ca astfel de practici sunt inacceptabile si din acest motiv, am decuplat costurile de creare si administrare de campanii Google Ads de bugetul alocat. Ne raportam la volumul de munca necesar pentru analiza pozitiei companiei, identificarea de oportunitati, formularea de ipoteze, testarea ipotezelor si comunicarea cu clientul in determinarea costului campaniei de promovare.

Audit cont Google Ads gratuit


Costurile administrarii campaniei Google Ads au crescut si nu intelegeti exact pentru ce platiti mai mult? 
Eficienta campaniei a scazut desi bugetul alocat a crescut?
Credeti ca este posibil sa obtineti rezultate mai bune cu bugetul pe care il aveti la dispozitie?
Vindeti mai putin desi cheltuiti mai mult?
Daca raspundeti da la aceste intrebari va invitam sa ne solicitati un audit gratuit al contului dumneavoastra Google Ads. Un expert in marketing online va analiza compania dumneavoastra, campaniile active si veti primi un raport cu sugestii de imbunatatiri. Pentru un numar limitat de clienti oferim acest serviciu gratuit. Nu ezitati sa ne contactati!

Nu ati folosit Google Ads dar ati dori sa incercati

Google Ads poate fi o solutie foarte eficienta pentru promovarea online a produselor si serviciilor oferite de firma dumneavoastra. Perioada minima pe care trebuie sa o aveti in vedere pentru testarea campaniilor Google Ads este de aproximativ 3 luni (poate varia in functie de specificul afacerii). Chiar daca veti obtine rezultate din primele zile, este nevoie de timp pentru optimizarea campaniilor dumneavoastra si cresterea ratei de conversie. Din pacate, foarte multi antreprenori nu au rabdare si concluzioneaza dupa doar cateva zile ca nu functioneaza pentru ei sau ca agentia nu isi face treaba cum ar trebui. De cele mai multe ori nu strategia este gresita, ci pur si simplu nu a trecut suficient timp pentru a aduna date si a trage o concluzie.
Pentru antreprenorii care nu au utilizat Google Ads oferim gratuit analiza companiei si concurentei. De asemenea, nu solicitam costuri suplimentare pentru setarea campaniei. La inceput este cel mai dificil, asa ca incercam sa va sprijinim cu costuri incepand de la 200 euro/luna pentru crearea si administrarea campaniilor Google Ads.

Este Google Ads potrivit pentru afacerea mea?

Desi Google Ads este un canal de comunicare foarte util si care are potentialul sa aduca vanzari importante, nu este potrivit pentru orice afacere in orice moment. Este posibil sa existe alte canale de comunicare mult mai eficiente pentru afacerea dumneavoastra la fel cum este posibil sa fie ca cea mai buna decizie sa fie inceperea unei campanii Google Ads. In general, vizitatorii care vin din campaniile de cautare sunt mai interesati de serviciile si produsele dumneavoastra decat cei care vin din alte canale, cum ar fi retelele sociale. Acest lucru se intampla pentru ca persoanele care cauta in mod activ ceva pe Google au nevoie de produsul sau serviciul pe care il cauta, deci sunt mai aproape de decizia de cumparare. Daca Google Ads este potrivit pentru afacerea dumneavoastra, va putem spune doar in urma unei cercetari exploratorii. Asa ca va invitam sa ne contactati pentru a solicita o astfel de analiza gratuita.

Google pune la dispozitia utilizatorilor sai o platforma complexa de publicitate online - Google Ads, impreuna cu o suita de aplicatii care vin in sprijinul acestor afaceri - de exemplu: Google Analytics, Google Tag Manager, Google Business, Google WebMaster Tools, Google Merchant Center, etc. 
Utilizand Google Ads se pot crea mai multe tipuri de campanii PPC (pay per click) in functie de tipul de produs sau serviciu si de obiectivele de marketing asociate acestora. 
Utilizand tipul potrivit de campanie si ajustand setarile in urma monitorizarii zilnice ca eficientizam utilizarea bugetului si maximizam rezultatele obtinute. 
Poti incepe sa vinzi imediat utilizand acest tip de campanie, motorul de cautare fiind o sursa foarte buna de potentiali clienti interesati de produsele sau serviciile tale.
Contacteaza-ne si putem construi impreuna campaniile Google Ads pentru afacerea ta!