Nu orice produs este potrivit pentru a fi vandut online dar acest lucru nu inseamna ca nu poate fi prezentat online. Daca vindeti produse din aceasta categorie atunci aveti nevoie de un catalog online de produse. Chiar daca vanzarea efectiva nu se va realiza prin intermediul site-ului, produsele dumneavoastra trebuie sa fie bine prezentate si organizate intr-un mod care sa permita navigarea facila a vizitatorului.

Solutia noastra de catalog de produse este construita avand permanent in minte optimizarea vitezei aplicatiei si scurtarea timpului de incarcare a paginii. Am construit acest catalog online separand prezentarea de logica aplicatiei, astfel se pot face modificari de design oricat de des doriti fara a afecta functionarea aplicatiei. Nu veti mai fi nevoit sa refaceti tot site-ul doar pentru ca doriti sa arate mai bine.

Interfata de administrare este extrem de prietenoasa si usor de folosit. Poate ati auzit ca nu conteaza cum arata admin-ul pentru oricum nu il vede nimeni. Noi credem ca acest lucru nu este adevarat. Dumneavoastra il vedeti, si mai mult decat atat, il vedeti in fiecare zi. Lucrati in aceasta interfata de administrare. Daca nu aveti un admin usor de folosit si placut atunci munca de administrare a site-ului devine obositoare si greoaie.

Securitatea reprezinta un subiect foarte important si noi alegem sa-l tratam foarte serios. Exploatarea slabiciunilor de securitate duce la perioade in care site-ul dumneavoastra nu este online, scaderea clasarii in rezultatele motoarelor de cautare si va afecteaza imaginea. Toate acestea inseamna pierderi financiare, uneori chiar semnificative. Folosirea unei aplicatii personalizate reprezinta un mare avantaj.

Despre optimizarea pentru motoarele de cautare se pot spune foarte multe lucruri. Activitatea SEO se poate imparti in doua mari categorii: optimizare on site si optimizare off site. Aplicatiile dezvoltate de noi contin elementele SEO necesare pentru optimizarea on site. Astfel va puteti seta din interfata de administrare tag-urile meta (titlu meta, cuvinte cheie si descriere) pentru fiecare pagina, fiecare imagine va permite sa adaugati titlul imaginii si toate URL-urile din site sunt prietenoase cu motorul de cautare si contin cuvinte cheie.