Ce este SEO?

SEO, sau optimizarea site-ului web pentru motoarele de căutare, reprezintă o serie de activități care au ca efect creșterea traficului organic pe care site-ul îl primește ca rezultat al afișării sale în rezultatele căutării în motoarele de căutare.

De ce îmi trebuie SEO?

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare are ca efect principal creșterea traficului dar beneficiile sunt mai multe deoarece în procesul de optimizare au loc activități care imbunătățesc mai multe aspecte ale prezenței online a companiei. Din punc de vedere tehnic, site-ul trebuie verificat dacă funcționează corect, se încarcă rapid, conține elementele care ajută motorul de căutare să indexeze conținutul și oferă o experiență de navigare placută. Din punct de vedere al conținutului este necesar să ne asigurăm că sintagmele vizate sunt prezente și au o densitate suficient de mare și că informația transmisă este corectă și relevantă pentru publicul țintă. Creșterea numărului de link-uri către site ajută și la creșterea notorietății brand-ului.

Cine se ocupă de toate acestea?

Încercăm să acoperim toate activitățile de SEO necesare fiecărui client, iar când nu deținem competențele necesare îți spunem și căutăm împreună o persoană (sau echipă) care le are. Având experiență în programare și marketing online acoperim cea mai mare parte a necesarului de expertiză, înțelegem efectul sinergic al comunicării de marketing și putem oferii soluțiile tehnice necesare. Cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să colaborăm cu copywriteri, fotografi, editori și producători video, etc. Lucrând cu noi, ai garanția că vei fi corect informat despre ce se poate face si cum.

Ce rezultate îmi garantați?

Deoarece clasarea pe o anumită poziție în rezultatele căutărilor este influențată de factori externi ca activitatea concurenței, modificări de algoritm ale motoarelor de căutare, schimbări în strategia de piață a motorului de căutare, etc. nu putem garanta obținerea unei poziții pentru un cuvânt cheie după o perioadă de timp. În schimb, putem să-ți garantăm că activitățile noastre sunt transparente, că vei fi informat corect în legătură cu ce s-a făcut, că site-ul tău va deveni mai vizibil, că traficul relevant din motoarele de căutare va crește și că site-ul va fi afișat pentru un număr mai mare de sintagme.

Cât costă SEO?

Pentru a face o estimare exactă a costurilor este absolut necesar să facem un audit al site-ului și să cunoaștem așteptările pe care le ai. Pentru că vrem să discutăm lucruri concrete încă de la început audit-ul site-ului este gratuit și nu este condiționat de semnarea unui contract cu noi. Așa că te invităm să ne întrebi ce putem face pentru site-ul tău.