Despre noi

"Ne place ceea ce facem și ne place să îi ajutăm pe alții să reușească în ceea ce le place să facă."
Cine suntem | HappyWeb.ro
Cine suntem

Suntem o echipă de profesioniști în design și dezvoltare web din București, cărora le place să colaboreze cu oameni buni și companii pentru a-i ajuta să obțină succesul online.

Ce facem | HappyWeb.ro
Ce facem

Ne concentrăm să ne perfecționăm aplicațiile web în fiecare zi. Creăm site-uri web personalizate, prietenoase cu utilizatorul dar și cu motoarele de căutare.

De ce o facem | HappyWeb.ro
De ce o facem

Fiecare dintre noi iubește ceea ce face și simțim că acest lucru ne ajută în calitatea muncii noastre. Lucrul cu clienții care își iubesc munca se combină într-un parteneriat minunat pentru toți cei implicați.

Dezvoltam site-uri web de calitate de mai mult de 10 ani si in tot acest timp am acordat foarte multa atentie imbunatatirii calitatii codului livrat.

Credem ca pentru fiecare proiect trebuie sa livram cea mai buna aplicatie pe care o putem scrie, sa oferim cea mai buna solutie. Site-urile realizate de noi sunt prietenoase cu utilizatorul dar si cu motoarele de cautare, rapide si foarte stabile.

Consideram ca o componenta esentiala a fiecarei colaborari este comunicarea. Din acest motiv comunicam mult cu clientii nostri si, de cele mai multe ori, am reusit sa construim relatii de lunga durata bazate pe respect reciproc.

De cele mai multe ori problemele cu care va confruntati sunt unice si din aceasta cauza necesita solutii personalizate si inovative.
Suntem specializati in crearea de site-uri web complexe si oferim solutii complete de la crearea site-ului si pana la intretinere, modificare si promovare.

Noi construim doar interfete de administrare personalizate in functie de necesitatile clientului astfel incat sa fie cat mai usor de folosit si sa nu solicite cunostinte avansate de utilizare a calculatorului. Pentru editarea continutului (pagini de prezentare, descrierea produselor, etc.) folosim un editor de text asemanator cu Microsoft Word. Pentru gestionarea fisierelor (in general imagini si media) de pe server folosim un manager de fisiere integrat in editor.

Din punct de vedere tehnic pentru realizarea site-ului va propunem dezvoltarea unei aplicatii PHP/MySQL care sa respecte modelul MVC (Model View Controller) deoarece aceasta prezinta urmatoarele avantaje:

  • arhitectura MVC permite separarea logicii de business de considerentele interfetei cu utilizatorul rezultand o aplicatie unde este mai usor de modificat aspectul vizual sau nivele inferioare ale regulilor de business fara a afecta alte nivele. Modelul reprezinta nivelul aplicatiei in care se fac manipularile de date, view-ul corespunde nivelului la care are loc interactiunea cu utilizatorul (elementele de grafica si dialog cum ar fi formulare si meniuri), iar controller-ul manageriaza fluxul de date dintre model si view.
  • aplicatia este conceputa astfel incat sa permita dezvoltarea ulterioara, fiind necesara rescrierea unui numar minim de module
  • permite realizarea unei structuri prietenoasa din punct de vedere SEO
  • permite si chiar impune implementarea mai multor solutii de securitate