Daca doriti sa deschideti un magazin online de piese auto va putem oferi o solutie foarte eficienta si rapida. Aplicatia noastra va permite sa administrati catalogul de piese aftermaket si un catalog aditional de produse foarte util pentru a introduce consumabile, oferte si orice produse care nu tin neaparat de selectarea modelului de masina detinuta.

O problema foarte des intalnita de detinatorii de site-uri de piese auto este popularea cu preturi a site-ului si updatarea acestora in functie de modificarile aduse de furnizori. Magazinul online construit de noi va permite sa modificati manual preturile, sa importati preturile folosind fisiere XLSX sau sa preluati preturile folosind un webservice pus la dispozitie de furnizorul dumneavoastra.

Interfata de administrare este extrem de prietenoasa si usor de folosit. Poate ati auzit ca nu conteaza cum arata admin-ul pentru oricum nu il vede nimeni. Noi credem ca acest lucru nu este adevarat. Dumneavoastra il vedeti, si mai mult decat atat, il vedeti in fiecare zi. Lucrati in aceasta interfata de administrare. Daca nu aveti un admin usor de folosit si placut atunci munca de administrare a site-ului devine obositoare si greoaie.

Securitatea reprezinta un subiect foarte important si noi alegem sa-l tratam foarte serios. Exploatarea slabiciunilor de securitate duce la perioade in care site-ul dumneavoastra nu este online, scaderea clasarii in rezultatele motoarelor de cautare si va afecteaza imaginea. Toate acestea inseamna pierderi financiare, uneori chiar semnificative. Folosirea unei aplicatii personalizate reprezinta un mare avantaj.

Despre optimizarea pentru motoarele de cautare se pot spune foarte multe lucruri. Activitatea SEO se poate imparti in doua mari categorii: optimizare on site si optimizare off site. Aplicatiile dezvoltate de noi contint elementele SEO necesare pentru optimizarea on site. Astfel va puteti seta din interfata de administrare tag-urile meta (titlu meta, cuvinte cheie si descriere) pentru fiecare pagina, fiecare imagine va permite sa adaugati titlul imaginii si toate URL-urile din site sunt prietenoase cu motorul de cautare si contin cuvinte cheie.